Aνέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στη καθαριότητα

15:25 18/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα στο Δήμο Λαρισαίων, με απόφαση που έλαβαν στη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι στο Αμαξοστάσιο.
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για 230 εργαζόμενους οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι από τον περασμένο Απρίλιο. Το θέμα είχε απασχολήσει και την πρόσγατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τον Δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη να ξεκαθαρίζει πως βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και πως πρόκειται να συναντηθεί με τον Επίτροπο προκειμένου να ξεμπλοκάρει η καταβολή των χρημάτων που

δικαιούνται.
Σε ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν:
«Μετά από γενική συνέλευση των εργαζομένων του Δήμου Λαρισαίων στο δημοτικό αμαξοστάσιο (Τακτικών και Συμβασιούχων) σήμερα Δευτέρα 18/09/2017 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, εκτιμήθηκε η συνολική κατάσταση που βρίσκονται σήμερα οι περισσότεροι εργαζόμενοι (δυόμιση μήνες απλήρωτοι).

Επίσης εκτιμήθηκε η υπόσχεση που δόθηκε από τη Δημοτική Αρχή στο χώρο εργασίας (Δευτέρα πρωί , στο χώρο του αμαξοστάσιου – από τέσσερις αντιδημάρχους και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου).

Αποφασίστηκε ομόφωνα η αναστολή της κινητοποίησης των εργαζομένων έως την Παρασκευή 22/09/2017, όπως ζητήθηκε από τη Δ.Α.

Την Παρασκευή θα γίνει εκ νέου γενική συνέλευση των εργαζομένων και θα παρθεί επίσημη απόφαση. Όπως τονίστηκε από τη δημοτική αρχή θα είναι μαζί με τους εργαζόμενους, αφού και αυτή εκτιμάει ότι το δίκαιο είναι με το μέρος των εργαζομένων».

Keywords
Τυχαία Θέματα