2ος Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Βετεράνων στην Ικαρία 18-24/ Σεπτεμβρίου 2018

11:58 8/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η 2η IKARIA SENIOR REGATTA με υπότιτλο ΕΥΑΝΔΡΙΑ 2018 θα ξεκινήσει και φέτος από την Ικαρία στις 18 Σεπτεμβρίου και θα καταλήξει στις 24 Σεπτεμβρίου όπου εκτός από την βασική κατηγορία των κυβερνητών άνω των 70 ετών θα περιλαμβάνει και άλλη μια αγωνιστική για όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.
«Η Ικαρία είναι ένα νησί διάσημο για την μακροζωία τον κατοίκων του, τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής και διασκέδασης τους και την αντίληψη που έχουν για την έννοια «χρόνος». λένε οι διοργανωτές και συνεχίζουν: «Σε αυτό το νησί

προσκαλούμε όλους τους Βετεράνους της Ιστιοπλοΐας, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε μια συγκέντρωση με επίκεντρο την αγάπη για τη ζωή, τα ταξίδια και την περιπέτεια.
Η Εταιρία Ικαριακών Μελετών σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ικαρίας, τον Ναυτικό Όμιλο Σάμου, καθώς και με τους Δημάρχους των δήμων Ικαρίας, Σάμου και Φούρνων, με την ευγενική υποστήριξη του Π.Ο.Ι.ΑΘ., σας προσκαλούν στην δεύτερη διοργάνωση ιστιοπλοΐκής εβδομάδας βετεράνων (αρχηγών πληρωμάτων άνω των 70 ετών – με τους φίλους και τις οικογένειές τους), η οποία θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 24 Σεπτεμβρίου 2018. Η εβδομάδα αυτή περιλαμβάνει ιστιοπλοΐκό αγώνα από Ικαρία προς Σάμο – Πάτμο – Φούρνους και επιστροφή, καθώς και εκδηλώσεις προς τιμήν των συμμετεχόντων.

Ο αγώνας αυτός έχει ήδη από την περσινή πρώτη διοργάνωση συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της διεθνούς ιστιοπλοϊκής κοινότητας και ελπίζουμε να προσελκύσει τους βετεράνους ιστιοπλόους, όχι μόνο ολόκληρου του Αιγαίου και του Ιονίου, αλλά και συμμετέχοντες από το εξωτερικό, ώστε να καθιερωθεί ως ετήσιο γεγονός των βετεράνων ιστιοπλόων.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής».
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα:

Ρεπορτάζ: Γιώργος Βιτσαράς

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα