2ο Φεστιβάλ Street Handball στην κεντρική πλατεία της Λάρισας

12:15 6/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

H μοναδική ομάδα χάντμπολ στη Λάρισα, το Larissa Handball Club, η Αντιδημαρχία Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων και η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, συνδιοργανώνουν το 2ο υπαίθριο φεστιβάλ Χάντμπολ στην κεντρική πλατεία της Λάρισας το Σάββατο 10 Ιουνίου από τις

10 πμ. – 12.30 μ.
Σκοπός είναι η ελεύθερη, ανοιχτή συμμετοχή όλων των παιδιών – μαθητών, εκτός του μοναδικού περιορισμού, της ηλικίας των τάξεων Γ – ΣΤ, ηλικίες που ώριμα τα παιδιά μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αθλήματος με ασφάλεια και οργανωμένα.
ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Οι μαθητές ελεύθερα, δημιουργούν τις ομάδες τους, που μπορεί να είναι
– ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΙΑ
– ΜΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
– ΜΙΚΤΑ ( ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ) βάσει αναλυτικού προγράμματος του υπ. Παιδείας , ενδείκνυνται η χρησιμοποίηση μεικτών ομάδων σε αυτή την ηλικία.
Ø Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 5-6 ΜΑΘΗΤΕΣ Η’ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ
Ø ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ, ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Ø Ο ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ .
Ø ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ, ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ .
Ø ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ : ΓΚΟΥΡΑΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ κιν. 6942491626 και ΤΣΙΑΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΕΑΠ /Ο.Χ.Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
2ο Φεστιβάλ Street Handball, Λάρισας,2o festival Street Handball, larisas