289.202,29 ευρώ για έργα σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θ.Γαλιατσάτος

14:37 10/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Δύο συμβάσεις έργων για συντηρήσεις και βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο καθώς και σε βλάβες που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες στις Π.Ε. Κέρκυρας και Ζακύνθου, συνολικού ύψους 289.202,29 ευρώ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της ΕΡΤ Ζακύνθου, ο κ.Γαλιατσάτος, υπέγραψε την σύμβαση κατασκευής του υποέργου “Επισκευή βλαβών σε τεχνικά έργα που προκλήθηκαν από πλημμύρες, κατολισθήσεις και άλλα φαινόμενα” του έργου “Συντηρήσεις αντιπλημμυρικών έργων αρμοδιότητας Περιφέρειας

Ιονίων Νήσων”, συνολικού ποσού 128.536,58ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Ο ανάδοχος του έργου ανέλαβε τη δέσμευση της αποπεράτωσής του εντός 8 μηνών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Επίσης, ο Περιφερειάρχης, υπέγραψε την σύμβαση κατασκευής του έργου “Συντήρηση – βελτίωση 1ης ΕΟ Βασιλικού” (Ζακύνθου), συνολικού προϋπολογισμού 160.665,71ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και εντάσσεται στο έργο “Συντήρηση οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων”.
Ο ανάδοχος του έργου ανέλαβε τη δέσμευση της αποπεράτωσής του εντός 180 ημερών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα