20ος αγώνας δρόμου Εμμανουήλ Παπά

01:05 1/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον 20ο αγώνα Δρόμου Εμμανουήλ Παπά διοργανώνει την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης σε συνεργασία με τον Δήμο Εμμανουήλ Παππά στα πλαίσια των εκδηλώσεων στη μνήμη του ήρωα του 1821, Εμμανουήλ Παπά.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου στις 10:30 με αφετηρία τον ανδριάντα του Εμμανουήλ Παπά

στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης των Σερρών και είναι 17 χιλιομέτρων. Η διαδρομή είναι Πλατεία Ελευθερίας- Εθνικής Αντίστασης- Μαρούλη- Α. Ιωάννης- Επτάμυλοι- Παράπλευρη οδός Εθνικής Σερρών-Δράμας- Νέο Σούλι, Άγιο Πνεύμα και τερματισμός στον ανδριάντα του Εμμανουήλ Παπά στην ομώνυμη κοινότητα.

Η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας είχε δώσει ξεχωριστή λάμψη στον περσινό 19ο αγώνα δρόμου Εμμανουήλ Παπά

Οι υψομετρικές διαφορές είναι: Σέρρες 60 μ.- Νέο Σούλι 156 μ.-Άγιο Πνεύμα 314 μ.-Εμμ. Παπάς 252 μ.

Στον αγώνα το 2015 επίτιμη καλεσμένη ήταν η Νικόλ Κυριακοπούλου που ανήμερα της ονομαστικής της εορτής βραβεύτηκε στον τόπο καταγωγής της

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές/τριες (γεννηθέντες το 2001 και μεγαλύτεροι) που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ καθώς και βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές-τριες.

Παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη πραγματοποιήθηκε ο αγώνας το 2016

Να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση στους συμμετέχοντες ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές των αθλητών – τριών θα γίνονται στην πλατεία Ελευθερίας Σερρών μία ώρα πριν την εκκίνηση.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα