18η Εκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex 2017 στο Σύνταγμα (video)

14:02 6/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μοναδικές γεύσεις απ’ όλη την Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να γευτούν όσοι επισκεφθούν τη 18η Εκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex, που διεξάγεται από Δευτέρα 6 Μαρτίου έως και Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του μετρό στο Σύνταγμα.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους

από 15.000 επισκέπτες, που θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να αγοράσουν τα προϊόντα που εκτίθενται.

Η έκθεση είναι η παλαιότερη και πιο αποτελεσματική που πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο και παρουσιάζει Τρόφιμα και Ποτά απ’ όλη την Ελλάδα στους πολυάριθμους επιβάτες του μετρό.

Μεγάλοι χορηγοί της έκθεσης είναι οι Δήμος Μεσσήνης & Μελισσοκομία Ταϋγέτου Φωτόπουλος.

Η Foodex Retail είναι η συνέχεια της γνωστής Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών που διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για περισσότερα από έξι χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο (Σταθμός Μετρό Σύνταγμα) και δίνει την ευκαιρία, τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου, να γνωρίσουν παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και να γευτούν και να αγοράσουν τα προϊόντα τους.

Δράση συλλογής τροφίμων για τους άστεγους

Βοήθησε και εσύ… Μπορείς!

Η ΕΡΤ, η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης, διοργανώνουν δράση συλλογής τροφίμων με σκοπό τη διάθεσή τους σε κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη.

Καλούν, λοιπόν, όλους τους πολίτες να συνεισφέρουν σε αυτήν τη δράση κοινωνικού χαρακτήρα με προϊόντα, προσφέροντας οποιαδήποτε ποσότητα τροφίμων, τα οποία θα συλλεχθούν στους χώρους της έκθεσης και θα παραδοθούν στους αρμόδιους για τη διανομή τους.

Η προσφορά των προϊόντων πρέπει να γίνει κατά τη διάρκεια της έκθεσης (6-8 Μαρτίου 2017) στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Κύριοι Χορηγοί Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ και το Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες

Facebook Page: www.facebook.com/foodexvertical

Στον «αέρα» βρίσκεται και το site της έκθεσης στη διεύθυνση foodex.verticom.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα