Βρήκαν προκηρύξεις στη γιάφκα που είχε νοικιάσει ο Ρωμανός

21:48 6/2/2013 - Πηγή: Aixmi

Κομμάτια προκηρύξεων της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» περιείχε το στικάκι που βρέθηκε στο διαμέρισμα – γιάφκα, απέναντι από το νοσοκομείο «Υγεία», το οποίο είχε νοικιάσει ο Νίκος Ρωμανός με πλαστά στοιχεία.

Η αστυνομία ανακοίνωσε επισήμως το σημαντικό εύρημα που «δένει» τη σχέση των συλληφθέντων για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη, με συγκεκριμένες τρομοκρατικές ενέργειες.

Οι προκηρύξεις

αφορούσαν δυο χτυπήματα με εμπρηστικούς μηχανισμούς: πρώτον, σε δυο αυτοκίνητα του Γιάννου Παπαντωνίου έξω απ’ το σπίτι του και δεύτερον, σε αντιπροσωπεία προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στο Χαλάνδρι.

Το επίσης ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι την ευθύνη για τους δυο εμπρησμούς δεν την είχαν αναλάβει ως «Πυρήνες της Φωτιάς», αλλά ως οργάνωση κομμάντος στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Πράγμα που σημαίνει ότι τα ίδια πρόσωπα σχεδίαζαν και εκτελούσαν χτυπήματα με διαφορετικά ονόματα.

Αν συνυπολογίσουμε δε ότι ο Ρωμανός ήταν φίλος του Γρηγορόπουλου και παρών στη σκηνή της δολοφονίας του από τον αστυνομικό Κορκονέα, μπορούμε να καταλάβουμε πολλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα