Βρετανός τρελά ερωτευμένος με τη βιολογική του μητέρα: «Κάνουμε συγκλονιστικό σεξ»

19:19 10/4/2016 - Πηγή: Aixmi
Σε απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε η προσπάθεια του 32χρονου Μπεν Φορντ να βρει τη βιολογική του μητέρα. Την εντόπισε 30 χρόνια μετά την υιοθεσία του και όταν συνέβη αυτό, παράτησε τη σύζυγό του για χάρη της.Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2014, όταν εκείνος ήταν ακόμη παντρεμένος με τη σύζυγό του Βικτόρια, και συνειδητοποίησαν ότι ανάμεσά τους υπήρχε αμοιβαία έλξη. Σήμερα, δύο χρόνια μετά, ο Φορντ έχει πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό του για να ζήσει τον έρωτά του με τη μητέρα του στο Μίσιγκαν.Δηλώνει ότι κάνει «συγκλονιστικό σεξ» μαζί της και θέλει να την παντρευτεί!

«Το σεξ που κάνουμε είναι απερίγραπτο!» λένε μητέρα και γιος, αποκαλύπτοντας ότι έχουν ξεκινήσει ήδη τις προσπάθειες τεκνοποίησης.

Η Γουέστ, η οποία γεννήθηκε στο Λονδίνο, έμεινε έγκυος σε ηλικία 19 ετών ενώ σπούδαζε στην Καλιφόρνια και, λόγω του νεαρού της ηλικίας της, έδωσε τον γιο της για υιοθεσία αμέσως μετά τη γέννησή του.

Κατόπιν επέστρεψε στη Βρετανία, αλλά δεν κατάφερε να στεριώσει σε κάποια ερωτική σχέση. Τον Δεκέμβριο του 2013 έλαβε ένα γράμμα από τον Φορντ, ο οποίος προσπαθούσε να εντοπίσει τους βιολογικούς γονείς του.

Το αλλοπρόσαλλο αυτό ζευγάρι υποστηρίζει, ωστόσο, ότι δεν τίθεται θέμα αιμομιξίας, αλλά «γενετικής σeξουαλικής έλξης», ενός σπάνιου φαινομένου που παρατηρείται ανάμεσα σε υιοθετημένα παιδιά και τους βιολογικούς γονείς τους.

Οι δυο τους θέλουν να αποκτήσουν «φυσιολογικά» παιδί και αν δεν τα καταφέρουν θα στραφούν σε παρένθετη μητέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα