Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χειροκρότησαν τον Νίκο Δένδια

18:34 23/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Πόσες φορές οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν χειροκροτήσει ομιλία βουλευτή της ΝΔ; Ελάχιστες. Σήμερα ήταν μια από αυτές. Οι βουλευτές τού κυβερνώντος κόμματος χειροκρότησαν θερμά τον Νίκο Δένδια.

Τι είχε συμβεί; Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη Χρυσή Αυγή, με αφορμή το θέμα αντισυνταγματικότητας που έθεσε για τη Συμφωνία

των Πρεσπών ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Αρνούμαι να τοποθετηθώ επί της προτάσεως αντισυνταγματικότητας της Χρυσής Αυγής, ενός κόμματος που οι ιδεολογικοί του πρόγονοι παρέδωσαν τη Μακεδονία στους Βούλγαρους. Αρνούμαι να αποδεχθώ ένα κόμμα που έχει ως σύμβολό του τον αγκυλωτό σταυρό», είπε.

Αμέσως μετά τις δηλώσεις του, ο βουλευτής τού ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής επεσήμανε πως ταυτίζεται πλήρως με τα λεγόμενά του. Τόνισε δε ότι αυτό είναι ένα μήνυμα ενότητας απέναντι στους νεοναζί και τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα. «Δεν επιτρέπουμε να υπερασπίζονται αυτοί το Σύνταγμα, αυτό το υπερασπίζονται οι δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου» τόνισε χαρακτηριστικά.

The post Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χειροκρότησαν τον Νίκο Δένδια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα