Βουλευτές Σύριζα: Πρόεδρε, τελευταία φορά γίνεται αυτό

12:42 19/2/2015 - Πηγή: Aixmi

Μπορεί η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου να ανέπεμψε ύμνους για το πρόσωπο του Προκόπη Παυλόπουλου, δε συνέβη το ίδιο όμως με πολλούς βουλευτές του Σύριζα που -παρότι τον ψήφισαν- εξέφρασαν εντονότατες διαμαρτυρίες στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, τόσο για την επιλογή του, όσο και για τη διαδικασία της επιβολής του από τον Αλέξη Τσίπρα.

Πολλοί

θεώρησαν ότι παραβιάστηκε κάθε έννοια δημοκρατικής διαδικασίας, τόνισαν πως έπρεπε να συζητηθεί το πρόσωπο που θα προταθεί για την αρχηγία του κράτους, ορισμένοι μάλιστα ζήτησαν να υπάρξει και ψηφοφορία.
Και δεν ήταν μόνο από την ομάδα Λαφαζάνη οι αντιδρώντες ή από κάποιες παλαιές αριστερές συνιστώσες. Υπήρξαν φωνές και από βουλευτές που στηρίζουν από την αρχή τον Αλέξη Τσίπρα.

«Πρόεδρε, για τελευταία φορά το κάνεις αυτό. Άλλη φορά δεν θα το επιτρέψουμε να γίνει», του είπαν αρκετοί -όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.
Ενώ και η Ραχήλ Μακρή φέρεται να είπε «με έδιωξαν από τους ΑΝΕΛ επειδή έλεγα πως ήταν προσωποπαγές κόμμα και εδώ βλέπω πως γίνονται τα ίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα