Βολές ΣΥΡΙΖΑ για Ελληνικό: Θέμα ηθικής τάξης για τον νέο υφυπουργό

16:01 12/7/2019 - Πηγή: Aixmi

Ση σημαντικό πολιτικό ζήτημα αναγορεύει ο ΣΥΡΙΖΑ την τοποθέτηση του Δημήτρη Οικονόμου στη θέση του αρμόδιου υφυπουργού για την επένδυση του Ελληνικού, τονίζοντας ότι υπάρχει θέμα ηθικής τάξεως επειδή ήταν σύμβουλος της εταιρείας Lamda Development. Στο επίκεντρο της επιχειρηματολογίας του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται η θέση ότι δεν μπορεί να εκπροσωπεί τα συμφέροντα του δημοσίου κάποιος που έως πριν από λίγες εβδομάδες εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της

ιδιωτικής εταιρείας.

Η κυβέρνηση δεν έχει πάρει επισήμως θέση, όμως θεωρείται βέβαιο ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα φέρει οπωσδήποτε την υπόθεση στη Βουλή, στη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, και εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απαντήσει εκ των πραγμάτων.

Ο ίδιος ο κ. Οικονόμου υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα ασυμβίβαστο, διότι ως επιστήμονας εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα και ζητεί από εδώ και πέρα να κριθεί από τη δουλειά του. Άλλωστε, όπως αναφέρει, έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ του δημοσίου και του ομίλου Λάτση στα θέματα χωροταξίας. Τα προβλήματα που υπάρχουν είναι στην αρμοδιότητα του υπουργείου Πολιτισμού.

The post Βολές ΣΥΡΙΖΑ για Ελληνικό: Θέμα ηθικής τάξης για τον νέο υφυπουργό appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα