Βίκυ στον Άκη: Με κατέστρεψες…

12:46 27/5/2015 - Πηγή: Aixmi

Για πρώτη φορά η Βίκυ Σταμάτη στράφηκε εναντίον του Άκη Τσοχατζόπουλου, υποστηρίζοντας ενώπιον του πενταμελούς εφετείου το αίτημα αποφυλάκισης που έχει καταθέσει.

Τον κατηγόρησε ότι δεν έχει πληρώσει τρία χρόνια το σχολείο του παιδιού τους και τα χρήματα τα δίνει ο δικός της πατέρας. Ενώ αποκάλυψε πως όταν έμαθε την απόρριψη του πέμπτου αιτήματος αποφυλάκισής της, είπε στον Τσοχατζόπουλο:

»Κατέστρεψες τη μητέρα του παιδιού σου και σύζυγό σου».

Η ομιλία της ήταν εξαιρετικά φορτισμένη, με αποτέλεσμα η πρόεδρος να της συστήσει να ηρεμήσει. «Είστε μητέρα κυρία πρόεδρε, ξέρετε τι ζω;», τη ρώτησε, με την πρόεδρο να απαντά «δεν έχει σημασία αν είμαι μητέρα ή όχι. Ηρεμήστε και συνεχίστε».

Αναφερόμενη στην απόδρασή της από το ψυχιατρείο υποστήριξε πως αν χρειαζόταν θα το ξανάκανε, για να βρεθεί δίπλα στο παιδί της, το οποίο πηγαίνει στο σχολείο η γιαγιά του, που είναι 75 ετών και δεν ακούει πια.

Φωνάζοντας και χτυπώντας το χέρι της στο βήμα του μάρτυρα η σύζυγος του πρώην υπουργού, πρόσθεσε: «Σε αυτήν την αίθουσα υπάρχουν πρωταγωνιστές! Εγώ είμαι υπέραθώα! Το μόνο που θέλω είναι _και ας είμαι αλυσοδεμένη- είναι να βρίσκομαι κοντά στο παιδί μου! Το απέκτησα σε μεγάλη ηλικία με εξωσωματικές.
Εγώ και το παιδί μου είμαστε εντελώς άποροι! Μόνο στην περίοδο των ναζί τιμωρούσαν αθώους! Μέσα και έξω από αυτήν την αίθουσα υπάρχουν οι πραγματικοί ένοχοι. Γιατί η θυγατέρα του συζύγου μου να είναι κοντά στα παιδιά της και όχι εγώ; Γιατί αυτή η διάκριση»;

Keywords
Τυχαία Θέματα