Επιφυλάξεις Μπόμπολα, Αστερίσκοι Ψυχάρη, ναι Βαρδινογιάννη για Mega

11:33 27/5/2015 - Πηγή: Aixmi

H γενική συνέλευση των μετόχων της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (του Mega, δηλαδή) ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15.118.950 ευρώ με καταβολή μετρητών, αλλά η αβεβαιότητα παραμένει, καθώς οι δυο από τους τρίτους βασικούς μετόχους εκφράζουν επιφυλάξεις (ο ένας λιγότερο, ο άλλος περισσότερο) για το αν και κατά πόσο θα βάλουν ρευστό…

Ειδικότερα η πλευρά Μπόμπολα, που εκπροσωπείται δια του «Πήγασου» (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Φώτης Μπόμπολας) δήλωσε ότι επιφυλάσσεται για το αν θα κάνει ολική ή μερική χρήση

του δικαιώματός της να συμμετάσχει στην αύξηση, τονίζοντας ότι θα επαναπροσδιορίσει τη στάση της προ της ενάρξεως της περιόδου διαπραγματεύσεως των δικαιωμάτων στο Χρηματιστήριο. «Λαμβανομένων υπ” όψιν και των οικονομικών συνθηκών», όπως επισήμανε.

Αλλά και η πλευρά του Σταύρου Ψυχάρη, που εκπροσωπείται δια του ΔΟΛ, ενώ εκδήλωσε την πρόθεσή της να συμμετάσχει στην αύξηση, έβαλε αστερίσκους.

Όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή της, «Η μέτοχος ΔΟΛ Α.Ε. δήλωσε την πρόθεσή της να συμμετάσχει… Υπό την προϋπόθεση της μη σημαντικής μεταβολής των οικονομικών συνθηκών και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, επιφυλασσομένη, όμως, να επαναβεβαιώσει τη στάση της σε κάθε περίπτωση, πριν από την έναρξη της περιόδου διαπραγματεύσεως των δικαιωμάτων στο Χρηματιστήριο».

Αντίθετα, η πλευρά Βαρδινογιάννη δήλωσε ότι θα βάλει μετρητά, χωρίς να προτάξει καμιά προυπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα