Βίκυ Σταμάτη: Λατρεία για τον Άκη -Επέμεινε να μoυ γράψει το σπίτι στην Ακρόπολη

18:35 15/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας απολογήθηκε η Βίκυ Σταμάτη για τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Η απολογία της διήρκεσε μόνο μία ώρα και θα συνεχιστεί στην επόμενη συνεδρίαση, ενώ για μία ακόμα φορά υπεραμύνθηκε της αθωότητας της και σε αρκετές στιγμές ξέσπασε σε κλάμματα.

Η Βίκυ Σταμάτη υποστήριξε και πάλι πως βρέθηκε στο εδώλιο της κατηγορούμενης μόνο και μόνο λόγω της ιδιότητας της ως σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου

για τον οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά: «O συγκεκριμένος άνθρωπος είναι σταθμός για εμένα, η αρχή και το τέλος«. Μάλιστα ανέφερε πως ο άνδρας της έχει μεγαλείο ψυχής καθώς ακόμα και σήμερα «αν τον ρωτήσετε για τον Σημίτη και τον Παπανδρέου δε θα σας πει κακή κουβέντα!».

Μεγάλο μέρος της απολογίας της απασχόλησε το θέμα της αγοράς του ακινήτου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου το οποίο και αποτελεί το κύριο σκέλος της κατηγορίας που αντιμετωπίζει.

«Λιθοβολήθηκα για το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοαπαγίτου, για το οποίο ήταν απόφαση του άνδρα μου να έλθει στα χέρια μου. Μου ανακοίνωσε μια ημέρα ότι θα πάρουμε δάνειο.Έφερα αντιρρήσεις. Έβαλα μια υπογραφή για το δάνειο, ήταν όλα έτοιμα, δεν διάβασα κανένα χαρτί.Σε μια εβδομάδα μέσα από την στιγμή που το διαμέρισμα μεταβιβάστηκε σε εμένα, βλέπουμε στην Καθημερινή να υπάρχει μια τεράστια φωτογραφία και να γίνεται αναφορά για σκάνδαλο. Βρισκόμουν πάντα μπροστά σε μια έκπληξη και πάντα εκ των υστέρων, δεν ξέρω γιατί δεν άσκησα καμία επιρροή επάνω του ενώ το ξέρω ότι τον λάτρεψα και με λάτρεψε«.

Ένταση επικράτησε στο δικαστήριο όταν δεν έκανε δεκτό το αίτημα της να απολογηθεί την επόμενη εβδομάδα καθώς έπρεπε να πάει να παραλάβει το γιο της από το σχολείο.

Όπως είπε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου: «Μετά την άρνηση σας, παρακάλεσα τον αδελφό μου να φύγει από την δουλειά του και να πάρει το παιδί από το σχολείο. Ξέρετε τι σημαίνει απολογία; Κατάθεση ψυχής. Απευθύνεστε σε έναν άνθρωπο που δεν είναι προετοιμασμένος να μιλήσει σήμερα. Θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ σε ένα θέμα που αφορά στο παιδί. Δεν ζει την ομαλή ζωή που ζουν αλλά παιδιά της ηλικίας του. Πολλές φορές βρίσκεται σε ένα καταστροφικό δίλημμα και μία αγωνία, ειδικά το βράδυ για τον πατέρα του. Βρίσκεται μπροστά σε μία αγχώδη και διλημματική κατάσταση και αυτό είναι πολύ κακό για την προσωπικότητα του, για τη ζωή του, γενικότερα» κατέληξε η Βίκυ Σταμάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα