Γίνε άλλος άνθρωπος εξωτερικά κι εσωτερικά με απλές ασκήσεις

18:35 15/3/2017 - Πηγή: iPop

Αν θες να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση ακόμα περισσότερο και δεν βρίσκεις τον τρόπο, ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάποιες ασκήσεις που θα σου δώσουν άλλη διάθεση.

Push ups

10 push ups θα σε βοηθήσουν να γυμνάσεις όλο το σώμα σου, αλλά κυρίως θα δώσεις δύναμη στα χέρια και τα πόδια σου. Επανάλαβε αυτήν την άσκηση σε καθημερινή βάση και θα βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση άμεσα.

Ασκήσεις squat

Αυτή η άσκηση θα σε βοηθήσει να γυμνάσεις τους μύες

σου, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα γόνατα και τη σπονδυλική σου στήλη. Αυτή την άσκηση προτείνουν σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα γόνατά τους. Επανάλαβε αυτήν την άσκηση 20 φορές και θα έχεις το αποτέλεσμα που θες.

Κάμψεις

Αυτή η άσκηση είναι κατάλληλη για σένα που θες να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου. Η κοιλιακή κάμψη θα σου δώσει ένα σοβαρό έναυσμα σε όλη την μπροστινή πλευρά του σώματός σου, το οποίο θα βοηθήσει να γυμνάσεις αυτό το δύσκολο σημείο. Επανάλαβε την άσκηση 10 φορές και θα αποκτήσεις μαγικό σώμα.

Προβολές

Μια άσκηση που θα σε βοηθήσει να γυμνάσεις κατά πολύ τα πόδια σου, είναι αυτή των προβολών. Είναι πιο εύκολη ενώ περπατάς. Δοκίμασε να την επαναλάβεις 10 φορές μέσα στην μέρα και θα αποκτήσεις δυνατά πόδια στην στιγμή. Αποτελούν την τέλεια άσκηση, η οποία θα δυναμώσει περισσότερο και τους γλουτούς σου.

Διαβάστε επίσης:

Τι έγινε όταν μετά από ένα χρόνο αποχής απ’ τη γυμναστική, έκανα ασκήσεις στο σπίτι!

Photo: MATTHEW KISIDAY

The post Γίνε άλλος άνθρωπος εξωτερικά κι εσωτερικά με απλές ασκήσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα