Βαριά λόγια Καμμένου: Πολιτικοί συνοδοί πολυτελείας Κουντουρά, Δανέλλης

15:58 10/4/2019 - Πηγή: Aixmi

Απίστευτους χαρακτηρισμούς απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος για την Έλενα Κουντουρά και τον Σπύρο Δανέλλη, που ανακοινώθηκαν ως υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε λίγο ούτε πολύ τους αποκάλεσε «αποστάτες πολιτικούς συνοδούς πολυτελείας», με μήνυμά του στο twitter.

Ταυτόχρονα, στοχοποίησε και τον Πέτρο Τατσόπουλο και τον Γρηγόρη Ψαριανό. Τους χαρακτήρισε με τον ίδιο τρόπο, προσθέτοντας ότι «αυτοί δεν είναι πολυτελείας»

Το tweet του αρχηγού των ΑΝΕΛ: «Εχθές όπως με αγωνία όλοι οι Έλληνες περιμέναμε ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και τους πρώτους στην ιστορία υποψηφίους ευρωβουλευτές -αποστάτες «πολιτικούς συνοδούς πολυτελείας». ΥΓ. Τατσόπουλος και Ψαρριανός της ΝΔ δεν είναι πολυτελείας…..»

Panos Kammenos@PanosKammenos

Εχθές όπως με αγωνία όλοι οι Έλληνες περιμέναμε ανακοίνωσε ο Σύριζα και τους πρώτους στην ιστορία υποψηφίους ευρωβουλευτές -αποστάτες «πολιτικούς συνοδούς πολυτελείας».
ΥΓ.Τατσόπουλος και Ψαρριανός της ΝΔ δεν ειναι πολυτελείας…..

32

9:43 π.μ. – 10 Απρ 2019Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

The post Βαριά λόγια Καμμένου: Πολιτικοί συνοδοί πολυτελείας Κουντουρά, Δανέλλης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Aixmi