Παραιτήθηκε από Βουλευτής ο Γιώργος Αμυράς

10:01 10/4/2019 - Πηγή: Aixmi

Την παραίτησή του από το αξίωμα του βουλευτή της Β’ Περιφέρειας Αθηνών υπέβαλε ο Γιώργος Αμυράς με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.
Όπως ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook πρόκειται να είναι υποψήφιος στις προσεχείς ευρωεκλογές και δεν θα κάνει χρήση της «ντροπιαστικής τροπολογίας Κουντουρά που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ

καταργώντας το ασυμβίβαστο μεταξύ του υποψηφίου ευρωβουλευτή και του εν ενεργεία βουλευτή».

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Γιώργος Αμυράς γράφει:

Μετά από μια έντονη και δραστήρια κοινοβουλευτική θητεία υπέβαλα σήμερα το πρωί την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα. Πιστός στα όσα είχα δεσμευθεί και εν όψει υποψηφιότητάς μου στις προσεχείς ευρωεκλογές, αποφάσισα να μην κάνω χρήση της ντροπιαστικής τροπολογίας Κουντουρά που ψήφισε ο Σύριζα καταργώντας το ασυμβίβαστο μεταξύ του υποψηφίου ευρωβουλευτή και του εν ενεργεία βουλευτή. Παραδίδω την έδρα μου στο Ποτάμι με το οποίο είχα πρωτοεκλεγεί τον Ιανουάριο του 2015.
Φυσικά θα συνεχίσω να είμαι στις επάλξεις και σύντομα θα σας ενημερώσω για τα επόμενα…

Τη θέση του κ. Αμυρά στη Βουλή καταλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού στη Β΄Αθηνών, Αντιγόνη Λυμπεράκη.

The post Παραιτήθηκε από Βουλευτής ο Γιώργος Αμυράς appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα