Τσολάκη: Ήμουν από πάντα κορίτσι για σπίτι

13:48 27/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Για τον έγγαμο βίο και τον σύζυγό της Παύλο Πετρουλάκη μίλησε η Ελένη Τσολάκη σσε συνέντευξή της στο περιοδικό «Τηλεθεατής».

Γίνατε τελικά κορίτσι για σπίτι;

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα μου. Απολαμβάνω την κάθε ημέρα με τις δυσκολίες και τις ευκολίες της».

Μαγειρεύετε;

«Καθημερινά. Σαββατοκύριακα παίρνω ρεπό. Μου αρέσει να μαγειρεύω, να ασχολούμαι με το σπίτι. Δεν το κάνω γιατί παντρεύτηκα. Ήμουν από πάντα κορίτσι νια σπίτι, Συνεπώς, ο τίτλος δεν ήταν τυχαίος».

Σε

ποιο φαγητό παίρνετε τα περισσότερα μπράβο από τον σύζυγό σας;

«Ό,τι και να μαγειρεύω, το βρίσκει πεντανόστιμο. Είμαστε νιόπαντροι και τα βρίσκει όλα εξαιρετικά. Η σπεσιαλιτέ μου, που απολαμβάνει, είναι το κοτόπουλο με λαχανικά και ρύζι».

Πώς ονειρεύεστε τη στιγμή που θα φέρετε στον κόσμο το παιδί σας;

Τα συναισθήματα είναι τόσο άγνωστα, για μένα, που ό,τι και να πω τώρα, αυτή η μεγαλειώδης στιγμή είναι μοναδική. Η κάθε γυναίκα τη βιώνει διαφορετικά».

Ο ιππότης σας πώς σας έκλεψε την καρδιά;

«Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Βρίσκεται δίπλα μου, όπως το ονειρευόμουν. Ζεστός, δοτικός, γενναιόδωρος, στοργικός. Η κάθε γυναίκα, νια να κάνει το επόμενο βήμα- θεωρεί ότι βρίσκει στο σύντροφο της τα περισσότερο απ’ όσα φαντάστηκε».

The post Τσολάκη: Ήμουν από πάντα κορίτσι για σπίτι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα