Επεισόδια στο κέντρο προσφύγων στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας – Τρεις τραυματίες

12:29 27/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Τρεις φιλοξενούμενοι πρόσφυγες συριακής καταγωγής μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο από την ανοιχτή δομή φιλοξενίας προσφύγων της Αλεξάνδρειας έπειτα από συμπλοκή διάφορων ατόμων εντός της δομής.

Ο ένας εκ των τριών τραυματιών έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην οσφυϊκή περιοχή και χρειάστηκε οι γιατροί να το ράψουν.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα έγινε συμπλοκή μεταξύ εκατό ατόμων περίπου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις πρόσφυγες Συριακής υπηκοότητας δύο 21χρονοι και ένας 18χρονος. Στη δομή αμέσως κατέφθασαν αστυνομικές δυνάμεις όπου και διαπίστωσαν ότι το

επεισόδιο είχε λήξει. Απολογισμός της συμπλοκής τρεις τραυματίες ο ένας με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και οι άλλοι δύο με μώλωπες. Ο πρώτος τραυματίας παρέμεινε στο νοσοκομείο της Βέροιας για προληπτικούς λόγους, ενώ οι άλλοι δύο αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας επέστρεψαν στη δομή φιλοξενίας.

Πηγή: emvolos.gr, alexandreia-gidas.gr

The post Επεισόδια στο κέντρο προσφύγων στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας – Τρεις τραυματίες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα