Τσίπρας: «Σήμερα θα είναι μια ιστορική μέρα» (BINTEO)

13:27 25/1/2015 - Πηγή: Aixmi

Μέσα σ’ ένα κλίμα πανικού, καθώς ο κόσμος είχε κατακλύσει το εκλογικό κέντρο της Κυψέλης, ο προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, μιλώντας έπειτα στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί.

«Καταρχήν, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους για το πρωτοφανές ενδιαφέρον. Αντιλαμβάνομαι ότι όλοι θέλουν να καλύψουν μια στιγμή, η οποία μπορεί να είναι

ιστορική. Σήμερα, ο ελληνικός λαός καλείται να ολοκληρώσει το βήμα της επιστροφής στην ελπίδα, του τερματισμού του φόβου, της επιστροφής στη Δημοκρατία. Η ευθύνη ανήκει σε όλους και όλες. Το δίλημμα των σημερινών εκλογών είναι πιο καθαρό από ποτέ. Αποφασίζουμε αν από αύριο θα επιστρέψει η Τρόικα για να επιβάλλει μείωση των συντάξεων, αύξηση των φόρων και να συνεχίσει την πολιτική της λιτότητας ή αν από αύριο η χώρα θα διεκδικήσει ξανά όσα αξίζουν στον ελληνικό λαό, θα διεκδικήσει ξανά την ισότιμη ένταξη στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.

Είμαι αισιόδοξος ότι σήμερα θα είναι μια ιστορική μέρα. Ο λαός μας θα ολοκληρώσει το βήμα και θα επιστρέψει στην αξιοπρέπεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα