Τσετσενία: Στρατόπεδο συγκέντρωσης των ομοφυλοφίλων – Πρώτη φορά μετά το 1930

14:36 10/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Η Τσετσενία αποφάσισε τη λειτουργία στρατόπεδου συγκέντρωσης των ομοφυλόφιλων, πρώτη φορά που λειτουργεί παρόμοιο κέντρο μετά το 1930 και εποχής Χίτλερ.

Οι κρατούμενοι υφίστανται βάρβαρους βασανισμούς ακόμη και ηλεκτροσόκ προκειμένου να αλλάξουν σεξουαλικές προτιμήσεις ή να πεισθούν να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Την περασμένη εβδομάδα στην Τσετσενία 100 ομοφυλόφιλοι φυλακίστηκαν και τρεις σκοτώθηκαν στην Τσετσενία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Novoya Gazeta , ο ιαρχές έχουν στήσει δεκάδες στρατόπεδα όπου ομοφυλόφιλοι φυλακίζονται και σκοτώνονται ή αναγκάζονται να υποσχεθούν ότι θα φύγουν από την Τσετσενία. Ένα από αυτά τα στρατόπεδα συγκέντρωσης έχει οργανωθεί σε πρώην στρατιωτικό αρχηγείο στην πόλη Αργκούν.

Ένα από τα άτομα που διέφυγε δήλωσε στην εφημερίδα Novoya Gazeta ότι οι φυλακισμένοι ξυλοκοπούνται άγρια προκειμένου να αποκαλύψουν μέλη της ομοφυλοφιλικής κοινότητας. Άλλος κρατούμενος που δραπέτευσε είπε πως πριν μεταφερθεί στο στρατόπεδο, είχε αναγκαστεί να «λάδώνει» την αστυνομία με χιλιάδες ρούβλια προκειμένου να σωθεί. Τώρα το καθεστώς της Τσετσενίας προχωρεί ένα βήμα επιπλέον δημιουργώντας αυτά τα στρατόπεδα που χρησιμοποιούνταν μόνο επί εποχής Χίτλερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα