Τραγική εξέλιξη: Συνελήφθη 15χρονος για τη δολοφονία του 6χρονου αγοριού

20:29 23/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Με τον πιο τραγικό τρόπο δόθηκε τέλος στις έρευνες για τον εντοπισμό του 6χρονου αγοριού που αγνοούνταν από χθες στην Κομοτηνή.
Ο 6χρονος Μεχμεταλή Σεζάλ, βρέθηκε νεκρός πίσω από μια πολυκατοικία, κοντά στο σπίτι του σε απόσταση 200 μέτρων από το σημείο που εξαφανίστηκε. Το άτυχο αγοράκι ήταν κουφό, κάτι που επισημάνθηκε από τις αρχές και το Χαμόγελο του Παιδιού στις ανακοινώσεις τους.

Η εξαφάνιση του 6χρονου είχε δηλωθεί στις Αρμόδιες Αρχές το χθες το βράδυ. Ο Σεζάλ εξαφανίστηκε

στις 22/01/2017 και ώρα 21:30 από την περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής.

Από την πρώτη στιγμή οι διωκτικές αρχές προσήγαγαν έναν 15χρονο κωφάλαλο, ο οποίος θεωρήθηκε ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του αγοριού. Πληροφορίες αναφέρουν πως ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα ,ενώ υπέδειξε στους αστυνομικούς και το σημείο που είχε κρύψει τη σορό του 6χρονου.

Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό ο 15χρονος είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού το 2016.

Τι λέει ο ιατροδικαστής
Σοκαριστικό ήταν το θέαμα που αντίκρισε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος έκανε την πρώτη αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ στην Κομοτηνή.

Μιλώντας στο enikos.gr ο κ. Κιφνίδης ανέφερε πως η σορός του μικρού Σεζάλ ήταν σκεπασμένη με ένα παλιό μπουφάν.

«Διαπίστωσα πως τα χέρια και τα πόδια του 6χρονου ήταν δεμένα» δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «δεν υπάρχουν ίχνη από τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στη σορό. Είδα όμως εκδορές στο πρόσωπο. Συγκεκριμένα στην κροταφική χώρα και στα χείλη».

Keywords
Τυχαία Θέματα