Τουρκική εφημερίδα εναντίον του Έλληνα Προέδρου: Ανέβηκε στο κατεχόμενο νησί μας

11:11 10/3/2017 - Πηγή: Aixmi

«Έχει αποδειχθεί ότι 18 από τα νησιά μας κατέχονται από την Ελλάδα. Ο πρόεδρος της Ελλάδας, Προκόπης Παυλόπουλος ανέβηκε σ ένα από τα νησιά μας ως αρχηγός κράτους«, γράφει στο δημοσίευμά της υπό τον τίτλο «Ο Έλληνας πρόεδρος επισκέφθηκε κατεχόμενο νησί» η Sozcu, που ως συνήθως ακολουθεί την κυβερνητική γραμμή του Ερντογάν και δυναμιτίζει το κλίμα.

«Αμέσως μετά την κρίση με τα Καρντάκ (Ίμια) υπήρξε σκάνδαλο καθώς οι προκλήσεις

με την ελληνική κατοχή 18 νησιών μας στο Αιγαίο συνεχίζονται» γράφει χαρακτηριστικά η Sozcu, που προσθέτει πως «ο Έλληνας Πρόεδρος Προκόπης Παυλόπουλος επισκέφθηκε το νησί της κατσίκας (Ψέριμος). Ενώ η ελληνική σημαία κυματίζει στην Ψέριμο, ένα από τα 18 κατεχόμενα νησιά μας από τις ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις, οι τουρκικές Αρχές παραμένουν σιωπηλές» γράφει η τουρκική εφημερίδα που αναφέρεται αναλυτικά στην επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου στην Κάλυμνο ενώ στη συνέχεια στην Ψέριμο (νησί της κατσίκας το ονομάζουν οι Τούρκοι).

Η ελληνική αντιπροσωπεία στη συνέχεια με στρατιωτικό σκάφος μετέβη στο κατεχόμενο νησί. Υπό την ιδιότητα του προέδρου και αρχηγού του κράτους, ο Παυλόπουλος πάτησε το πόδι του στο κατεχόμενο νησί ενώ επισκέφθηκε τα στρατιωτικά οχυρά που έχουν δημιουργηθεί στο κάστρο,συνεχίζει ο ρεπόρτερ που στη συνέχεια χαρακτηρίζει εισβολέα τον Έλληνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Ο εισβολέας μαζί με τον Αρχηγό του Επιτελείου επέβλεψε τους Έλληνες στρατιώτες ενώ τίμησε τον διοικητή των νήσων με πλάκα μπροστά από τον ναό που χτίστηκε στο νησί» αναφέρεται στην εφημερίδα που στη συνέχεια κάνει λόγο για εγκαταλελειμμένο τουρκικό νησί που ο Παυλόπουλος το θεωρεί προσαρτημένο στην ελληνική επικράτεια.

Μάλιστα, η Sozcu παρουσιάζει και χάρτη όπου απεικονίζει την Ψέριμο ως τουρκικό έδαφος.

Keywords
Τυχαία Θέματα