Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να μας βγάλει από το αδιέξοδο της κρίσης

10:42 10/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Για το όχι σε όλα μίλησε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ τονίζοντας πως το ΚΚΕ λέει όχι σε όλα τα άσχημα για τον λαό μας.

Επεσήμανε ότι δεν είναι καθόλου βολική η θέση του ΚΚΕ και στην ιστορική του διαδρομή και σήμερα καθώς «εμείς δουλεύουμε μέσα στον κόσμο και προσπαθούμε να αναδείξουμε τα προβλήματα τα λαϊκά, είναι δύσκολη η δουλειά των κομμουνιστών μέσα στους τόπους δουλειάς και

να εξηγήσουν και να δώσουν την ανάταση που χρειάζεται ο λαός μας ώστε να βγει από τη μοιρολατρία, από την απαράδεκτη κατάσταση που τον οδήγησε η πολιτική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα τελευταία κυρίως χρόνια χωρίς να λείπουν οι τεράστιες ευθύνες και των προηγούμενων κυβερνήσεων«.

Όπως υπογράμμισε σε αντίστοιχο ερώτημα ο κ. Κουτσούμπας «η δήθεν αντιμνημονιακή πολιτική οδηγεί σε αδιέξοδα». Μιλώντας στον ΣΚΑΪ υποστήριξε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να μας βγάλει από το αδιέξοδο της κρίσης, σε μια διέξοδο της κρίσης… Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και προεκλογικά παρά τις φιοριτούρες, κι έτσι όπως δίνοντας από προεκλογικά μπαλκόνια, εμείς λέγαμε ότι οδηγούν σε πολιτικό αδιέξοδο, σε αδιέξοδο την πολιτική του και σε ήττα αυτής της πολιτικής ακόμη και όποιων συνθημάτων«.

Επεσήμανε επιπλέον πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κλασικό αστικό κόμμα, ενώ τόνισε ότι και όσοι, εδώ και πολλά χρόνια στήριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ και συμμετείχαν στην ολιγόμηνη πρώτη κυβερνητική θητεία έχουν τεράστιες ευθύνες και απέδωσε τη στάση τους σε αυταπάτες, αντιφάσεις και αδιέξοδη σκέψη.

«Δεν υπάρχει φως στο τούνελ με την ευρωενωσιακή στρατηγική καθώς και σε χώρες που δεν εφαρμόζεται μνημόνιο, όπως η Γαλλία η οποία έχει και ισχυρή καπιταλιστική οικονομία, εφαρμόζονται και διευρύνονται πολιτικές σε βάρος των εργαζόμενων» υπογράμμισε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Διευκρίνισε ότι το ΚΚΕ τάσσεται υπέρ της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σημειώνοντας πως χρειάζεται μια μεγάλη λαϊκή συμφωνία για αλλαγή της οικονομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα