Το συγκινητικό αντίο του γιου του Αντώνη Βαρδή: Είσαι ο θεός μου… σ’ αγαπώ!

15:44 3/9/2014 - Πηγή: Aixmi

Με ένα συγκινητικό μήνυμα γεμάτο αγάπη που ανέβασε στην σελίδα του στο facebook ο γιος του Αντώνη Βαρδή αποχαιρέτισε τον πατέρα του που έφυγε από την ζωή χθες σε ηλικία 66 ετών.

Ο Γιάννης Βαρδής χαρακτηρίζει τον πατέρα του ως «καλύτερο φίλο» και «στήριγμα», ενώ τον διαβεβαιώνει ότι θα τον κουβαλάει μέσα του.

Ολόκληρο το μήνυμα έχει ως εξής:

«Ο,τι και να πω είναι λίγο και τόσο μικρο στο μεγαλείο της ψυχής σου. Ησουν ο καλύτερος

φίλος, ο καλύτερος πατέρας, το στήριγμά μου σε οτιδήποτε έκανα, ο αόρατος και ορατός παρατηρητής μου, η αδυναμία μου, η ζωή μου, ο άνθρωπός μου. Μου δίδαξες τον τρόπο σου, το σκεπτικό σου, το φιλότιμο και την αγάπη που είχες για όλους, το να μην κρατάω κάκια σε κανέναν γιατί κανείς δεν το αξίζει. Μου δίδαξες επίσης το χάρισμα να επεξεργάζομαι το καθετί που συμβαίνει, να μη βιάζομαι σε αποφάσεις, να κάνω αργές και σταθερές κινήσεις σε οτιδήποτε στη ζωή μου, μου δίδαξες να συγχωρώ, να μαθαίνω μέσα απ τη σιωπή. Μου δίδαξες σε στιγμές πόνου πώς να με ηρεμείς ακόμα και εκείνες τις δύσκολες στιγμές με ένα σου χαμόγελο. Είσαι πλέον ο άγγελός μου και σε κουβαλάω μέσα μου γιατί είμαι αυτό που ήθελες,είμαι… εσύ,με όσα ελαττώματα κι αν κουβαλούσες, όπως έλεγες! Είσαι ο θεός μου… σ’ αγαπώ!».

Με ανακοίνωσή του στο facebook o γιος του μουσικοσυνθέτη ενημέρωσε τους φίλους του ότι επιθυμία του Αντώνη Βαρδή ήταν αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα προς ενίσχυση των σκοπών της οργάνωσης «Ο Άλλος Άνθρωπος», που φροντίζει να παρέχει γεύματα σε άστεγους.

Keywords
Τυχαία Θέματα