Τι είπε η Μαρία Σταυρινούδη Σόδη για το «Αχ Παναγία μου» του Τραγάκη‏

15:44 3/9/2014 - Πηγή: Aixmi

​Τους αναστεναγμούς και το «αχ Παναγία μου και Χριστέ μου» του Γιάννη Τραγάκη, σχολίασε σήμερα το πρωί η βουλευτής Χίου, Μαρία Σταυρινούδη – Σόδη, η οποία εμφανίστηκε με αβυσσαλέο ντεκολτέ στην ορκωμοσία της προκαλώντας αναστάτωση στον αντρικό πληθυσμό του Κοινοβουλίου.

Σε παρέμβασή της στην πρωινή εκπομπή του MEGA η νέα βουλευτής της Ν.Δ είπε : «Εγώ στη Βουλή

πήγα, έστω και επιλαχούσα, για έργο. Οχι για να σχολιαστεί το ντύσιμό μου, το μαύρισμά μου» και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι ήταν πολύ κακό για το τίποτα. Ούτε θεωρώ, ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το ντύσιμό μου, σχολιάστηκε το μαύρισμά μου, όταν δεν έχω πάει καν διακοπές. Υπήρξαν πάρα πολλά… Δεν σχολιάζω τίποτα. Εγώ, στη Βουλή, έστω και σαν επιλαχούσα, θα έρθω»

Σε ερώτηση για το αν βρέθηκε τετ α τετ με τον αντιπρόεδρο της Βουλής μετά την ορκωμοσία της, η Μαρία Σόδη απάντησε ότι τον συνάντησε και μίλησαν, απέφυγε ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες του διαλόγου τους.

Η νησιώτισσα βουλευτής είναι η αντικαταστάτρια του Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος παραιτήθηκε προκειμένου να ορκιστεί αντιπεριφερειάρχης Χίου και βγήκε βουλευτής με μόλις 293 ψήφους!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα