Το πρόβλημα των Δέκα μικρών Μήτσων είναι ο…Μήτσος, ο Λάκης δηλαδή

14:23 23/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Είδες τους Δέκα μικρούς Μήτσους το Σαββατόβραδο, φιλαράκι μου; Ήταν το δεύτερο επεισόδιο, που μετέδωσε ο Αντέννα.

Το βρήκα πολύ καλύτερο από το πρώτο. Με κάλυψη των τελευταίων μεγάλων θεμάτων, με ευφυή σχολιασμό και απολαυστικές ερμηνείες.

Ωστόσο, το κοντέρ τής τηλεθέασης έδειξε μόλις 14,5%, φιλαράκι. Σαφώς κάτω από την πρεμιέρα. Απέναντι, στον Alpha, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έκανε κανονικό γλέντι (και στην τηλεθέαση).

Ποιο είναι το πρόβλημα και οι Μήτσοι «δεν πουλάνε», για να το πούμε λαϊκά; Νομίζω ο ίδιος

ο δημιουργός και βασικός ερμηνευτής τους, φιλαράκι, ο Λάκης Λαζόπουλος. Είναι προφανές ότι πολύς κόσμος διατηρεί ζωντανή την άκρως κομματικοποιημένη εικόνα του στο Αλ Τσαντίρι, στα χρόνια τού Alpha, και δεν τον ακούει καν.

Ο Λάκης υποστήριζε τότε ότι κάνει καυστική σάτιρα, όμως εκείνοι τον θεωρούσαν ακραίο προπαγανδιστή του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα κορυφώθηκε με την αποκάλυψη των συζητήσεων για να ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και με τις επιθέσεις του στην… αντιπολίτευση όταν σχηματίστηκε η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ. Ήταν η πρώτη φορά που η σάτιρα καυτηρίαζε το έργο τής αντιπολίτευσης και όχι των κυβερνώντων.

Κάπως έτσι, φιλαράκι μου, ο Λάκης «διεγράφη» στη συνείδηση πολλών, πάρα πολλών. Και την πληρώνουν τώρα οι Δέκα μικροί Μήτσοι, παρά την καλή προσπάθεια που φαίνεται πως γίνεται.

The post Το πρόβλημα των Δέκα μικρών Μήτσων είναι ο…Μήτσος, ο Λάκης δηλαδή appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα