Κουβέλης: Όμηροι και εργαλείο πίεσης στην Ελλάδα οι 2 στρατιωτικοί

11:38 23/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη Ερντογάν ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης χαρακτήρισε “βήμα καλής θέλησης» το πρώτο σκέλος των δηλώσεών του, ενώ στη συνέχεια σημείωσε πως το βήμα αυτό αναιρείται με το δεύτερο σκέλος της συνέντευξης, στο οποίο ο Ερντογάν, μιλάει για ανταλλαγή των οκτώ Τούρκων αξιωματικών με τους Έλληνες στρατιωτικούς, μετατρέποντάς τους σε ομήρους και εργαλείο πίεσης προς την Ελλάδα.

Σε

συνέντευξή του στο ραδιόφωνο 24/7, ο κ. Κουβέλης σχολίασε ότι πρόκειται για ανόμοιες περιπτώσεις, καθώς οι Έλληνες στρατιωτικοί δεν έχουν κάνει κάποια παρανομία, ενώ οι Τούρκοι αξιωματικοί ζήτησαν άσυλο και δικάστηκαν με βάση το ελληνικό και το διεθνές δίκαιο.

Επίσης, διέψευσε τις δηλώσεις του Γκιγίτ Μπουλούτ ότι αφαιρέθηκαν οι ελληνικές σημαίες από τις βραχονησίδες και υπάρχει και βίντεο γι’ αυτό, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει το δημοσίευμα και πως δεν υπάρχει σχετικό βίντεο.

The post Κουβέλης: Όμηροι και εργαλείο πίεσης στην Ελλάδα οι 2 στρατιωτικοί appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα