Το μήνυμα Θεοδωράκη προς Κατρούγκαλο για τα χημικά στους συνταξιούχους

16:07 3/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Με ανάρτησή του στο Twitter ειρωνεύεται τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζονας τη ρίψη χημικών στους συνταξιούχους.

Μάλιστα δεν διστάζει να υπενθυμίσει τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για 13η σύνταξη.

«Πληροφορίες οτι ο κ.Κατρούγκαλος εθεάθη με στολή ΜΑΤ να ψεκάζει συνταξιούχους διαψεύδονται.Ο υπουργός δίνει μάχη για

τη 13η σύνταξη», έγραψε ειρωnικά ο επικεφαλής του Ποταμιού

Πληροφορίες οτι ο κ.Κατρούγκαλος εθεάθη με στολή ΜΑΤ να ψεκάζει συνταξιούχους διαψεύδονται.Ο υπουργός δίνει μάχη για τη 13η σύνταξη #Μαξίμου

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) 3 Οκτωβρίου 2016

Επίσης, το Ποτάμι με επίσημη ανακοίνωση υπό τον τίτλο «Πριν τους έταζαν τώρα τους ψεκάζουν με χημικά», αναφέρεται στη ρίψη χημικών και δακρυγόνων από τα ΜΑΤ στους διαδηλωτές συνταξιούχους.

Αναλυτικά αναφέρεται: Ο κ.Κατρούγκαλος και ο κ.Τσίπρας κατέβαιναν στις πλατείες κι έταζαν στους συνταξιούχους αυξήσεις και 13η σύνταξη. Αφού εκμεταλλεύθηκαν τον πόνο τους κι έγιναν κυβέρνηση, σήμερα τους ψεκάζουν με χημικά όταν τους ζητούν να υλοποιήσουν εκείνα που τους υποσχέθηκαν. Κλεισμένοι στο Μαξίμου και στα υπουργεία τους, προσπαθούν να αποφύγουν την οργή εκείνων που εξαπάτησαν και τους στέλνουν να συνομιλήσουν με τα ΜΑΤ. Και μπορεί ο κ.Τόσκας να αναλαμβάνει το πολιτικό βάρος των ψεκασμών προκειμένου να καλύψει τον κ.Τσίπρα, όμως η ευθύνη του λαϊκισμού και των κάλπικων υποσχέσεων ανήκει σε ολόκληρη την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Κι αυτή δεν παραγράφεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα