Το Blue Star Delos έκανε «ποδαρικό» στον Πειραιά

09:46 1/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Στον Πειραιά, τo επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Blue Star Delos, με 76 άτομα πλήρωμα, ήταν το πρώτο πλοίο της ακτοπλοΐας που εισήλθε -λίγα λεπτά μετά την έλευση του νέου έτους- στο λιμάνι του Πειραιά.

Το πλοίο, που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς-Πάρος-Νάξος-Σαντορίνη μετ’ επιστροφής, έδεσε με απόλυτη ασφάλεια στην πύλη Ε-7 αποβιβάζοντας 215 επιβάτες, 20 ΙΧ αυτοκίνητα, ένα

φορτηγό και δύο δίκυκλα.

Ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο Σταμάτιο Ράπτη και τον λιμενάρχη Πειραιά Κωνσταντίνο Λεοντάρα, ανέβηκε στη γέφυρα του πλοίου και αντάλλαξε ευχές με τον Πλοίαρχο, το πλήρωμα και επιβάτες.

Ο υπουργός, απευθυνόμενος στον πλοίαρχο του πλοίου Μακάριο Λύρα, τα μέλη του πληρώματος και τους επιβάτες τόνισε:

«Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα μπορούν να αναχαιτιστούν με την ευθύνη όλων μας. Οι ευχές όλων μας σήμερα με τη δική μας συμμετοχή μπορούν να μετατραπούν σε μια συλλογική προσπάθεια στην οποία να καταθέσουμε όλοι τον καλό μας εαυτό γιατί είναι βέβαιο ότι όλοι μας πιστεύουμε ότι πάνω από τις προσωπικές μας προσπάθειες και επιλογές είναι η πατρίδα και η κοινωνία. Και σε ένα τέτοιο πνεύμα μπορούμε να πορευθούμε για να αποδείξουμε ότι η παρουσία μας σε αυτή την κρίσιμη στιγμή είναι χρήσιμη για τον τόπο και το λαό μας».

The post Το Blue Star Delos έκανε «ποδαρικό» στον Πειραιά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα