Με μηνύματα γιορτής και ελπίδας «μπήκε» το 2018

09:41 1/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Μέσα σε εορταστικό κλίμα οι Αθηναίοι υποδέχτηκαν το 2018 στο Θησείο με φόντο την Ακρόπολη. Πυροτεχνήματα και οι μουσικές της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, της Μαρίζας Ρίζου και του Γιώργου Χριστοδούλου συνέθεσαν το σκηνικό υποδοχής του νέου χρόνου.

«Η Αθήνα δεν αφήνει κανέναν πίσω» και η πόλη «στέλνει μήνυμα γιορτής και ελπίδας» ανέφερε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά

του ο Δήαμρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης λίγο πριν την έλευση του νέου χρόνου.
«Στο κατώφλι του 2018, ζούμε σε μία Αθήνα φωτεινή, ανοικτή, πρωτοπόρα, που δεν φοβάται το διαφορετικό. Σε μια πόλη εξωστρεφή και αλληλέγγυα. Μια Αθήνα που δεν αφήνει κανέναν πίσω.Από την καρδιά της πρωτεύουσας, εδώ από το Θησείο, κάτω από την εικόνα της φωτισμένης Ακρόπολης. Εδώ, όπου διασταυρώνεται η μοναδική πνευματική κληρονομιά της πόλης με την αισιοδοξία για ένα καλύτερο παρόν κι ένα ακόμη καλύτερο μέλλον. Η Αθήνα στέλνει μήνυμα γιορτής και ελπίδας» σημείωσε και πρόσθεσε:
«Στο κατώφλι του 2018, ζούμε σε μία Αθήνα φωτεινή, ανοικτή, πρωτοπόρα, που δεν φοβάται το διαφορετικό. Σε μια πόλη εξωστρεφή και αλληλέγγυα. Μια Αθήνα που δεν αφήνει κανέναν πίσω».

Ο κ. Καμίνης υπογράμμισε ότι η Αθήνα καταρρίπτει ρεκόρ επισκεψιμότητας, φιλοξενεί μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, βραβεύεται, συνεργάζεται, δικτυώνεται, εξελίσσεται.

«Εύχομαι σε όλες και όλους, προσωπικά, υγεία κι ευτυχία. Καλή χρονιά» κατέληξε ο κ. Καμίνης.

Με πρόταση γάμου και «κουμπάρο» τον Μπουτάρη μπήκε το 2018 στην Θεσσαλονίκη
Με μια πρωτότυπη πρόταση γάμου μπήκε το 2018 στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα πάνω στη σκηνή που στήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους για το ρεβεγιόν της πόλης, παρουσία του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη!
Ο Νίκος έκανε πρόταση γάμου στην Νατάσα και ο κ. Μπουτάρης τους υποσχέθηκε ότι θα τους παντρέψει. Το νεαρό ζευγάρι, παρουσία της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και της Βούλας Πατουλίδου που ήταν πάνω στην σκηνή, έκανε όλο το τελετουργικό ενώ όταν η Νατάσα είπε το πολυπόθητο «ΝΑΙ» έδωσαν ένα θερμό φιλί. Αμέσως μετά ο Γιάννης Μπουτάρης «τους έστειλε σπίτι για τα… περαιτέρω», όπως χαριτολογώντας αναφέρει το thessnews.gr.

Tο βίντεο από την μετάδοση της TV100:

The post Με μηνύματα γιορτής και ελπίδας «μπήκε» το 2018 appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα