Την Τετάρτη τα… σπουδαία στις διαπραγματεύσεις

18:18 4/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Διερευνητική όπως φαίνεται ήταν η πρώτη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής των θεσμών, αφού ολοκληρώθηκε σχεδόν μέσα σε μια ώρα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε μετά τη συνάντηση ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν υπήρξε καμία αναφορά στις διαρροές του Wikileaks. Ενώ τόνισε πως «είχαμε μια εισαγωγική συνάντηση με τους θεσμούς, βάλαμε το χρονοδιάγραμμα για την πρώτη εβδομάδα, έως την άλλη Δευτέρα, αλλά και τον οδικό χάρτη μέχρι το Eurogroup της 22ας Απριλίου».

Απάντησε, επίσης πως δεν

γνωρίζει αν θα γίνει συνάντηση την Τρίτη με τους επικεφαλής των θεσμών, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα αν είναι προβληματισμένος που οι Ευρωπαίοι συντάσσονται με το ΔΝΤ.

Από τις συζητήσεις απουσίαζε ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος βρίσκεται στο Βερολίνο για συνέδριο που συνδιοργανώνουν το ελληνικό και γερμανικό υπουργείο Οικονομίας.

Μάλιστα, κυβερνητικές πηγές δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να υπάρξουν και σχετικές συναντήσεις του Έλληνα υπουργού στη γερμανική πρωτεύουσα.

Πάντως όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών την Τετάρτη προγραμματίζεται να τεθούν επί τάπητος τα φλέγοντα θέματα της αξιολόγησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα