Τι λέει στην επιστολή του ο Νίκος Μαυρίκος μετά την απαγωγή του

11:12 5/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Επιστολή στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έστειλε ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος μετά την κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς Ασφαλείας Αττικής, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στην Αστυνομία για τον χειρισμό της υπόθεσης της αρπαγής του, καθώς και στους ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

«Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές αυτού του τόσο δύσκολου εγχειρήματος», αναφέρει στην επιστολή του ο 51χρονος επιχειρηματίας, χωρίς να αναφερθεί σε κάτι ιδιαίτερο για την περιπέτειά του.

Στην επιστολή

του που εστάλη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, κάνει λόγο για «δύσκολη κατάσταση», που βρέθηκε η ζωή του.

Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει:

«Σήμερα 4 του μήνα Γενάρη του 2019, είχε αίσιο τέλος η δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε η ζωή μου , η οικογένειά μου και οι κοντινοί μου άνθρωποι .

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές αυτού του τόσο δύσκολου εγχειρήματος.

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΛ.ΑΣ. (Ελληνική Αστυνομία) στο σύνολο της αλλά και τα επί μέρους καθ’ όλα τμήματα και τους προϊσταμένους αυτών .

Επίσης, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους κοντινούς η απλούς γνωστούς στην τόσο καταλυτική βοήθειά τους .

The post Τι λέει στην επιστολή του ο Νίκος Μαυρίκος μετά την απαγωγή του appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα