Τι είπε η μητέρα της 16χρονης που εμπλέκεται στην απαγωγή Λεμπιδάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

09:38 5/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε η μητέρα της 16χρονης που φέρεται να είχε ρόλο ταχυδρόμου για τους απαγωγείς του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη. Η γυναίκα εμφανίστηκε σοκαρισμένη με όσα συμβαίνουν στην οικογένειά της και όσα αποκαλύπτονται τονίζοντας ότι ο σύζυγός της δεν είχε ποτέ μπλεξίματα με την Αστυνομία.

«Εξαιτίας της κρίσης είχαμε κι εμείς προβλήματα όπως όλος ο κόσμος» είπε και πρόσθεσε: «Αυτό που είπε και στην κατάθεσή

της, ότι έκανε κάποια πράγματα χωρίς να γνωρίζει τι ήταν αυτό που έκανε, έχοντας εμπιστοσύνη στις υποδείξεις του πατέρα της… Εγώ είμαι βέβαιη ότι το παιδί μου δεν ήξερε τίποτα και έκανε κάποια πράγματα για εξυπηρέτηση. Αν είναι δυνατόν το παιδί μου να εμπλέκεται συνειδητά! Αποκλείεται αυτό!».

«Εγώ θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα λάμψει η Δικαιοσύνη και θα λάμψει και θα ξεκαθαρίσουν τα πραγματα. Αμφισβητώ όμως την εμπλοκή του άντρα μου. Είμαι 30 χρόνια μαζί του. Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν είναι του χαρακτήρα του. Από κει και πέρα δε μπορώ να ξέρω τι έχει γίνει…»

Η γυναίκα είπε μάλιστα, ότι ο άντρας της δεν της μίλησε ποτέ για την απαγωγή Λεμπιδάκη, ουτε καν σχολιάζοντας όσα έβλεπαν στις ειδήσεις.

Το βίντεο από το TLife.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα