Ο Τσιμιτσέλης για την ανακοίνωση του διαζυγίου: Είναι κόντρα σε εμάς αλλά το κάναμε για το παιδί (ΒΙΝΤΕΟ)

09:31 5/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για το διαζύγιό του με τη βάσω Λασκαράκη και για την ανακοίνωση μέσω δικηγόρου.

«Αυτό σε σχέση με εμένα και τη Βάσω είναι εντελώς κόντρα σε εμάς. Σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε από κοινού ότι θα είναι καλό να το εκθέσουμε με αυτό τον τρόπο για να μπορέσουμε έτσι να προστατεύσουμε και το παιδί και να δείξουμε ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας, κάποιος τσακωμός ή κάτι το εξεζητημένο που έχει συμβεί και θέλαμε να το βγάλουμε προς τα έξω για να μπορέσουμε να έχουμε την ηρεμία που είχαμε και πριν, όταν δεν προκαλούσαμε…

Σ’ αυτήν

την κατάσταση επείγει να υπάρχει μια ηρεμία και δεν είναιδικιά μου η ηρεμία γιατί εγώ έτσι κι αλλιώς δεν είμαι ήρεμος λόγω 15 εκατομμυρίων δουλειών που κάνω. Η ηρεμία είναι για το παιδί. Οπότε είναι κάτι που για εμένα είναι ύψιστο.

Ήταν κάτι που ήταν σε σχέση με την ιδιοσυγκρασία μας κόντρα αλλά ήταν κάτι θετικό. Θα υπήρχαν αναγκαστικά δύο επιλογές: ή θα κάναμε την ανακοίνωση ή θα ήταν κρυφό και θα αφήναμε μια παραφιλολογία να πλανάται στον αέρα. Δεν υπήρχε κανένα νόημα μα συμβεί κάτι τέτοιο γιατί ούτε μας αρέσει να κρυβόμαστε, ούτε να εκτιθέμεθα. Θέλαμε να είμαστε ειλικρινείς…. Ευτυχώς ή δυστυχώς αυτό το επάγγελμα έχει πολλά καλά και πολλά κακά και πρέπει να μάθεις να ζεις και στις χαρές και στις λύπες».

Το βίντεο από το zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα