Θύελλα για τον Διαματάρη -ΣΥΡΙΖΑ: Διώξτε τον -Πέτσας: Το θέμα έκλεισε

15:56 3/12/2019 - Πηγή: Aixmi

Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης δεν είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το φημισμένο αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κολούμπια, όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του. Ο ίδιος ο κ. Διαματάρης δήλωσε ότι παρακολούθησε κύκλο μαθημάτων στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν μπόρεσε να τον ολοκληρώσει λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας θεώρησε πλήρεις τις εξηγήσεις του και ανακοίνωσε ότι το θέμα «έχει κλείσει» για την κυβέρνηση.

Ωστόσο,

ο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, με δηλώσεις του στο Open, τόνισε ότι περιμένει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διώξει τον υφυπουργό, διότι έχει πιαστεί να λέει ψέματα.

«Στην επίσημη σελίδα του υπουργείου Εξωτερικών ο κ. Διαματάρης δηλώνει ότι είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου. Μετά από δημοσιεύματα του ελληνικού ομογενειακού Τύπου, το ίδιο το Πανεπιστήμιο διέψευσε τον υφυπουργό. Όμως, το ακόμα πιο εξοργιστικό γεγονός είναι ότι σε συνέντευξή του πριν από 2 χρόνια στην εφημερίδα Καθημερινή, ο κ. Διαματάρης αναπαρήγαγε τα ίδια ψευδή περί πτυχίου. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τον υπουργό του. Μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει και αυτό λέει πολλά για το βίο και την πολιτεία αυτής της κυβέρνησης».

The post Θύελλα για τον Διαματάρη -ΣΥΡΙΖΑ: Διώξτε τον -Πέτσας: Το θέμα έκλεισε appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα