Θρίαμβος του Άρη -Έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ μετά από 51 ματς

22:22 4/1/2020 - Πηγή: Aixmi

Έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ μετά από 51 ματς ο ψυχωμένος Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τον νίκησε με 4-2 εκμεταλλευόμενος το 100% των ευκαιριών που δημιούργησε. Μάλιστα, πέτυχε 4 τέρματα στη σειρά ενώ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ ήταν να μειώσει σε 4-2.

Ο δικέφαλος ήταν τραγικός στην άμυνα χωρίς τον Κρέσπο, ενώ ο Μίσιτς έδειχνε χαμένος στο κέντρο.

Ο προπονητής Φερέιρα άργησε πολύ ν’ αντιδράσει μετά το 3-1. Πέρασε ένα ολόκληρο 15λεπτο για να κάνει αλλαγή. Ο τερματοφύλακας Ζίφκοβιτς ευθύνεται για το πρώτο και τρίτο γκολ.

Και, όμως, στο ξεκίνημα όλα έδειχναν διαφορετικά. Ο δικέφαλος του Βορρά άνοιξε το σκορ με τον Σφιντέρσκι στο 10΄από σφάλμα του Κουέστα, ο οποίος εξιλεώθηκε αργότερα με δύο μεγάλες επεμβάσεις στο πρώτο μέρος. Λίγα λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να κάνει το 2-0, όταν ο Σφιντέρσκι πέρασε δεξιά στον Λημνιό, εκείνος έκανε παράλληλη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μίσιτς που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουέστα.

Ο Άρης κατάφερε να ισοφαρίσει στο 17΄ με τον Λάρσον και στο 44’ με κεφαλιά ο Βέλεθ έκανε το 2-1. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο στόπερ, Ρόουζ, έκανε το 3-1 μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ζίφκοβιτς. Ο θρίαμβος του Άρη ολοκληρώθηκε στο 70’ με το γκολ του Σάσα, ενώ στο 77’ ο Μάτος απλά μείωσε σε 4-2.

Ο δικέφαλος ήταν αήττητος από τον Μάρτιο του 2018 και το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη (3-2).

Στη βαθμολογία οι πρωταθλητές είναι μπροστά με 40 βαθμούς, με τον Ολυμπιακό να έχει 38 αλλά και έναν αγώνα λιγότερο. Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει την Κυριακή, καθώς οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη». Το ντέρμπι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

The post Θρίαμβος του Άρη -Έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ μετά από 51 ματς appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα