ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΜΥ: Κάλαντα Φώτων με χιόνια- Έκτακτο δελτίο αύριο 5 Ιανουαρίου

ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΕΜΥ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: ο καιρός αύριο Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2019, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια και σταδιακά στην υπόλοιπη χώρα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα θαλάσσια - παραθαλάσσια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα

τα ορεινά, στα ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και από τις απογευματινές ώρες στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, την Εύβοια και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας. Οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά τόπους πυκνές από τις βραδινές ώρες στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια (ενδεικτικό υψόμετρο 200-400 μέτρα), καθώς και στα ημιορεινά της ανατολικής Πελοπόννησου. Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ που θα ενισχυθούν βαθμιαία στα πελάγη στα 7 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ Στα νότια απο δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία σε πτώση από τα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Το άρθρο ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΜΥ: Κάλαντα Φώτων με χιόνια- Έκτακτο δελτίο αύριο 5 Ιανουαρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα