Θεοδωρικάκος: Για τη ΝΔ οι ευρωεκλογές είναι δημοψήφισμα

19:03 26/3/2019 - Πηγή: Aixmi

«Για τη ΝΔ οι ευρωεκλογές είναι δημοψήφισμα. Στόχος μας είναι μια μεγάλη και καθαρή νίκη. Αν γίνουν μόνο ευρωεκλογές τον Μάιο, το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τέτοιο που θα αμφισβητηθεί η κυριαρχία του στο χώρο της Κεντροαριστεράς».

Αυτό δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του προέδρου της ΝΔ, μιλώντας στον News

24/7 στους 88,6.

«Ο κ. Τσίπρας σταδιακά συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να αντεπιτεθεί πολιτικά και τον περιμένει μια βαριά ήττα στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Οταν συνειδητοποιήσει το μέγεθος της συντριβής που τον περιμένει δεν νομίζω ότι θα σκεφτεί ότι θα μπορέσει να αντέξει άλλους πέντε μήνες εξουσίας», πρόσθεσε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σταθεροποιήσει τη θέση του στο χώρο της κεντροαριστεράς. Κέρδισε τις εκλογές γιατί όρισε τρεις διαχωριστικές γραμμές, το μνημόνιο/αντιμνημόνιο, παλιό/νέο και καθαρό/διεφθαρμένο, καμία από αυτές δεν ισχύει σήμερα. Αναμένω από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ την πιο κίτρινη καμπάνια που έχουμε ζήσει ποτέ. Αναμένω παρεμβάσεις στους θεσμούς».

The post Θεοδωρικάκος: Για τη ΝΔ οι ευρωεκλογές είναι δημοψήφισμα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα