Θεοδωράκης: Ο Μπουτάρης ένας από αυτούς που με έσπρωχναν στην υποψηφιότητα της Κεντροαριστεράς

15:03 12/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένας από τους ανθρώπους που τον έσπρωξαν να είναι υποψήφιος για το νέο κόμμα στην Κεντροαριστερά, ήταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά τη συνάντηση που είχε μαζί του.

Όπως τόνισε ο κ. Θεοδωράκης: «Ριζοσπαστικές απόψεις, μεγάλες μεταρρυθμίσεις προς όφελος των πολιτών, τον έχει χαράξει και στο παρελθόν, ο Γιάννης Μπουτάρης. Είναι ένας δήμαρχος της ευρύτερης μεταρρυθμιστικής παράταξης.

Πάντα υπερασπίστηκε τη λογική, αλλά πάντα υπερασπίστηκε τις τολμηρές μεταρρυθμίσεις, πολλά εκ των οποίων τα έχει κάνει πράξη στο δήμο. Είναι σύμμαχος μας. Είναι από τους ανθρώπους που μου έσπρωχναν σε αυτή την υποψηφιότητα. Δίνουμε μια μεγάλη μάχη για να ενώσουμε την παράταξη όχι να τη διχάσουμε. Παλεύουμε, πολεμάμε ενώνουμε και τελικά νομίζω ότι νικάμε. Νικάμε προς όφελος της χώρας ο αντίπαλος είναι τα πολλά και μεγάλα προβλήματα της χώρας«.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπουτάρης σημείωσε: «Είναι πολύ μεγάλη ευχαρίστηση προσωπική το γεγονός ότι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν ήταν ανακατεμένος στην πολιτική, εμφανίστηκε, πάλεψε και αυτή τη στιγμή διεκδικεί την αρχηγία του κεντρώου χώρου. Του έχω πει επανειλημμένα ότι με ενοχλούν οι ορισμοί Κεντροαριστερά. Αυτό που λείπει στην Ελλάδα είναι ένας κεντρώος προοδευτικός χώρος ο οποίος παίρνει από παντού καλά και πετάει τα κακά» και συμπλήρωσε: «Αν τελικά γίνει ο αρχηγός του νέου κόμματος θα δώσει μεγάλη σημασία στην ΤΑ και του το εύχομαι φυσικά«.

Keywords
Τυχαία Θέματα