Θέμα εκδηλώσεων Πολυτεχνείου θέτει εμμέσως η κυβέρνηση

14:56 3/11/2020 - Πηγή: Aixmi

Η συγκυρία με τον κορονοϊό και τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί προκειμένου να μειωθεί η εξάπλωση της πανδημίας οδηγούν την κυβέρνηση σε σκέψεις για τον φετινό εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Μέσα ένα γενικευμένο κλίμα φόβου που ευνοεί την κυβερνητική πολιτική και με τα φιλοκυβερνητικά μέσα να θέτουν μετ’ επιτάσεως θέμα Πολυτεχνείου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, δεν θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση και αρκέστηκε να πει (ΣΚΑΪ) πως «η πρόθεσή μας, κατ’ αρχάς, είναι να συνομιλήσουμε και να θέσουμε αυτό το ζήτημα

σε όλα τα κόμματα, σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Είχε προηγηθεί η τοποθέτησή του πως «ως οργανωμένη Πολιτεία πρέπει να κινηθούμε με έναν τέτοιο τρόπο, που να προστατεύσει τη δημόσια υγεία από τη διασπορά του κορονοϊού» αλλά και «να θέσουμε όλους προ των ευθυνών τους».

Ο κυβερνητικός αξιωματούχος μίλησε για «λεπτή ισορροπία σε ό,τι αφορά στα συνταγματικά δικαιώματα» τα οποία -όπως είπε- είναι αναφαίρετα και πως το ζήτημα έχει απασχολήσει την κυβέρνηση από την Πρωτομαγιά και τις εκδηλώσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Πηγή: efsyn

The post Θέμα εκδηλώσεων Πολυτεχνείου θέτει εμμέσως η κυβέρνηση appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα