Ταϋλάνδη: Διασώθηκε και όγδοο παιδί από το σπήλαιο- Μένουν άλλα 4

19:28 9/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Άλλα 4 παιδιά απεγκλώβισαν σήμερα οι ειδικοί δύτες από το σπήλαιο τής Ταϊλάνδης και η επιχείρηση θα συνεχιστεί και αύριο με στόχο να βγουν και τα τελευταία 4 μαζί τμε τον προπονητή τους.

Το έβδομο και το όγδοο παιδί, απεγκλωβίστηκαν το μεσημέρι από το σπήλαιο της Ταϊλάνδης. Νωρίτερα οι διασώστες, είχαν απεγκλωβίσει άλλα δύο παιδιά.

Η τοπική τηλεόραση αναφέρει ότι το πέμπτο παιδί βγήκε από το σπάλαιο στις 4:23, ενώ έδειξε ένα ασθενοφόρο να φεύγει από το σημείο.

Χθες, τέσσερα παιδιά διασώθηκαν από την πλημμυρισμένη σπηλιά στην Ταϊλάνδη όπου εγκλωβίστηκαν πριν από 16 ημέρες. Τα

αγόρια ηλικίας 11-16 και ο 25χρονος προπονητής χάθηκαν ενώ εξερευνούσαν τη σπηλιά, ωστόσο πλημμύρισε λόγω σφοδρών βροχοπτώσεων και εγκλωβίστηκαν μέσα.

4 RESCUED, 9 TO GO
– This is new video of the soccer team cave rescue in Thailand
– One boy was taken away on this stretcher
– The team and their coach have been trapped for 2 weeks
– We'll bring you the breaking developments right now on @WPTV #breakingnews #ThailandCaveRescue pic.twitter.com/5kMo0una2a

Mike Trim WPTV (@MikeTrimWPTV) July 9, 2018

Τα τέσσερα παιδιά που διασώθηκαν οδηγήθηκαν σε νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας τους. Δύο δύτες συνοδεύουν το κάθε παιδί που διασώζουν μέσα από επικίνδυνα στενά υποβρύχια περάσματα. Η επόμενη άση της επιχείρησης ενδέχεται να έχει ξεκινήσει αφού τα σωστικά συνεργεία επανεφοδιαστούν με οξυγόνο. Σύμφωνα με τους αρμοδίους, μπορεί να χρειαστούν από 2-4 ημέρες για να ολοκληρώσουν την αποστολή.

The post Ταϋλάνδη: Διασώθηκε και όγδοο παιδί από το σπήλαιο- Μένουν άλλα 4 appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα