Τατσόπουλος: Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και συνεχίζουν να με αποκαλούν αδελφή!

20:36 22/11/2012 - Πηγή: Aixmi

«Φωτιά» πήραν τα social media, όταν έγιναν γνωστές οι ερωτικές επιδόσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Τατσόπουλου. Τι θέλουμε να πούμε; Εμείς τίποτα. Εκείνος όμως πολλά με μία δήλωση που μας άφησε άφωνους.

«Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν

αδερφή», είπε ο συγγραφέας, σε συνέντευξή του στο Crash. Αυτή η εκ βαθέων εξομολόγηση, έγινε για να πειστεί το πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ότι ο βουλευτής δεν είναι αδελφή! »Δηλαδή, τι άλλο να πω; Τώρα, στα γεράματα, να βγάζω φωτογραφίες με τα παιδιά μου ή με τις συζύγους μου, για ν’ αποδείξω ότι δεν είμαι «αδερφή» στους φασίστες που τους βολεύει, γιατί όταν είσαι κακός στην Ελλάδα πρέπει να είσαι σε όλα κακός. Δηλαδή, να είσαι και ηλίθιος και «αδερφή» και τραμπούκος και μοχθηρός και όλα’ ‘προσθέτει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας την θέση του …και προβάλλοντας τον ανδρισμό του!

Οι δηλώσεις φυσικά αυτές σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που διακωμώδησαν τα λεγόμενα του κύριου Τατσόπουλου.

Διαβάστε μερικά από όσα έγραψαν στο twitter οι χρήστες, σατιρίζοντας τη δήλωση του…
 

Δεν ήξερα ότι ο #tatsopoulos είναι ο βιαστής της γειτονιάς μου. Τρέχω.Όταν είπε ότι πήδηξε τη μισή Αθήνα, διευκρίνησε αν μιλάει για άντρες ή γυναίκες ή κ τα δύο, ή το πέταξε έτσι αόριστα? #tatsopoulosαντε να βγεις τωρα σε μπαρ, να την πεσεις σε γκομενα κ να κινδυνευεις να ειναι μια απο του Τατσοπουλου #tatsopoulosΓεια σας είμαι ο #Tatsopoulos της γειτονιάς σαςΈλα μωρέ τώρα, σιγά την πόλη. #tatsopoulos #ti_misi_AthinaΕυτυχώς που δεν μένω στην Αθήνα. #tatsopoulos (τι μαλάκας θεε μου)-Έχω γαμήσει τη μισή Αθήνα -Όπα ρε, Πειραία και λίγο #tatsopoulosΣκέψου να πάρει και βιάγκρα #tatsopoulosΣτο τσακ το γλύτωσε το ταμείο ανεργίας ο Γκουσγκούνης #tatsopoulosΟι κοπελες στο Συριζα να προσεχουν το απολυτο αρσενικο. #tatsopoulosΣτον Συριζα η αλαζονεια της εξουσιας εχει χρωμα αρσενικο #tatsopoulos
Keywords
Τυχαία Θέματα