Τα βίντεο ντοκουμέντο με τη δράση του «δράκου των Αμπελοκήπων»

00:35 21/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένα σοκαριστικό βίντεο εξασφάλισε το protothema και απεικoνίζει τον «δράκο των Αμπελοκήπων» να παρακολουθεί μια νεαρή κοπέλα, να τη ρίχνει στο έδαφος και να τη θωπεύει στα γεννητικά όργανα. Σοκαρισμένο το θύμα τρέχει να ξεφύγει.

Όπως αανφέρει ο Φρίξος Δρακοντίδης, στο πρώτο βίντεο, το θύμα κάθεται στη στάση του λεωφορείου ενώ ο δράστης διακρίνεται να κινείται πίσω από τους θάμνους παρακολουθώντας τις κινήσεις του, αναζητώντας ταυτόχρονα την κατάλληλη ευκαιρία για να επιτεθεί.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να

δέχεται την επίθεση του «δράκου» που την ρίχνει με δύναμη στον δρόμο κατεβάζοντας της το κολάν ενώ ταυτόχρονα την θωπεύει στα γεννητικά της όργανα. Η γυναίκα εμφανώς τρομαγμένη φαίνεται να τρέχει με κατεύθυνση την οδό Μιχαλακοπούλου, ενώ ο δράστης εξαφανίζεται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Στο δεύτερο βίντεο, μια άλλη γυναίκα φαίνεται να περπατά στο πεζοδρόμιο απέναντι από το Νοσοκομείο Παίδων με κατεύθυνση προς την περιοχή Ζωγράφου.

O 25χρονος κινείται στην ίδια κατεύθυνση από το απέναντι πεζοδρόμιο παρακολουθώντας την.
Για κακή του τύχη όμως την ίδια χρονική στιγμή βρίσκονται στην περιοχή και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αμπελοκήπων που διεξάγουν έρευνα με σκοπό τον εντοπισμό του.

Οι αστυνομικοί αντιλαμβάνονται τις κινήσεις ενός ύποπτου άνδρα που ακολουθεί τη νεαρή κοπέλα, καθώς τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με τις περιγραφές που είχαν δώσει τα θύματα του.

Ο δράστης συνεχίζει να ακολουθεί το θύμα του με κατεύθυνση προς την οδό Κοκκινοπούλου όταν το θύμα στρίβει σε ένα μικρό ερημικό στενό. Τότε εκείνος κρύβεται πίσω από τα αυτοκίνητα ψάχνοντας την κατάλληλη στιγμή για να της επιτεθεί. Θα τα κατάφερνε αν δεν είχαν επέμβει οι αστυνομικοί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή σώζοντας τη κοπέλα.

Πηγή: protothema.gr

The post Τα βίντεο ντοκουμέντο με τη δράση του «δράκου των Αμπελοκήπων» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα