Μόνο στην Ελλάδα δημοσιογράφοι σκοτωνόμαστε μεταξύ μας

21:29 20/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Δυο θάνατοι δημοσιογράφων, δυο νέων ανθρώπων, δυο οικογενειαρχών, μέσα σε τρεις μέρες. Πρώτα έφυγε ο Βασίλης Μπεσκένης, στα 43 του, αφήνοντας πίσω σύζυγο και ένα γιο που είχε βαφτίσει μόλις πριν από λίγες ώρες. Και μετά ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος, ετών 47, με γυναίκα και δυο 12χρονα δίδυμα παιδιά.

Σκοτώνει η γαμημένη δημοσιογραφία τα παιδιά της -και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα νεότερα και περισσότερο ευαίσθητα.

Η δημοσιογραφία, που στην Ελλάδα

βρίσκεται σε εμφύλιο πόλεμο εδώ και 7 χρόνια -τα χρόνια των μνημονίων. Δημοσιογράφοι προσπάθησαν και προσπαθούν με τρομακτική επιθετικότητα και συστηματικότητα να ισοπεδώσουν επαγγελματικά άλλους δημοσιογράφους, αλλά -το χειρότερο- και να τους εξοντώσουν ηθικά.

Μόλις χθες η διεθνής μη κυβερνητική οργάνωση «Δημοσιογράφοι δίχως σύνορα» ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2017 σκοτώθηκαν (δολοφονήθηκαν) 65 δημοσιογράφοι σε όλο τον κόσμο.

Η Ελλάδα πρέπει να είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο, όπου οι δημοσιογράφοι σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για χάρη των κομμάτων. Σαν να μην έχουμε καμιά επίγνωση της οδυνηρής πραγματικότητας. Σαν να έχουμε κάποιου είδους σύμβαση με την αιωνιότητα. Σαν να μην αντιλαμβανόμαστε ότι το τέλος μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή, χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση. Τόσο ανόητοι είμαστε…

Μόνο στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι σκοτώνονται μεταξύ τους

The post Μόνο στην Ελλάδα δημοσιογράφοι σκοτωνόμαστε μεταξύ μας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα