Τα… ερωτικά μυστικά της Μελάνια – Σε χωριστές κρεβατοκάμαρες κοιμάται το ζεύγος Τραμπ

10:37 24/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η Μελάνια δεν κρύβει πόσο δυστυχισμένη είναι στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ, το γνωρίζει όλος ο περίγυρος, υποστηρίζει νέο δημοσίευμα του US Weekly.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα επικαλούμενο πηγές από το περιβάλλον του προεδρικού ζεύγους, η Μελάνια που επιλέγει και προτιμά να ζει 200 μίλια μακριά από τον σύζυγό της, στη Νέα Υόρκη, αποφεύγει να μοιραστεί το κρεβάτι της με τον Ντόναλντ Τραμπ ακόμη και στις σπάνιες περιπτώσεις που βρίσκεται μαζί του στην ίδια πόλη. Έχουν διαφορετικές κρεβατοκάμαρες, τονίζει πηγή από τον περίγυρο του Τραμπ και προσθέτει πως δεν περνάνε ποτέ τη νύχτα μαζί.

Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, άλλη πηγή σχολιάζει πως αν και έχουν την ίδια κρεβατοκάμαρα κοιμούνται σε διαφορετικά κρεβάτια. Είναι πολύ… βασιλικό εκ μέρους τους.

Παγιδευμένη σε μια ζωή που σιχαίνεται, η Μελάνια δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ. Δεν ενδιαφέρεται για εκείνον, ή την προεδρία ή οτιδήποτε τον αφορά, σχολιάζει ο ρεπόρτερ για να λάβει τη διάψευση του εκπροσώπου της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ: «Είναι δυστυχές ότι χρησιμοποιείτε ανώνυμες πηγές που σας παρέχουν φανταστικά στοιχεία».

Ωστόσο, αν αναλογιστεί κάποιος ότι από τη στιγμή που έγινε επισήμως Πρώτη Κυρία είναι ελάχιστες φορές που έχει εμφανιστεί δημοσίως στο πλευρό του συζύγου της ενώ αφήνει τον ρόλο της στην Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του πλανητάρχη, μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι δεν… ψοφά για δημοσιότητα και ρόλους σχετικούς με την προεδρία. Προτιμά να μένει στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη όπου μεγαλώνει τον 11χρονο γιο της. Μάλιστα, μετά την τελετή ορκωμοσίας επέστρεψε στην Ουάσινγκτον 21 ημέρες μετά αδιαφορώντας παντελώς για τον πρόεδρο σύζυγό της. Τον Φεβρουάριο συνόδευσε ως Πρώτη Κυρία τη σύζυγο του Ιάπωνα πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε, Άκι Άμπε, στο Παλμ Μπιτς αλλά αυτό μόνο και μόνο γιατί θα βρισκόταν ήδη στην έπαυλη του ζεύγους στο Μαρ-α-λάγκο. «Δεν δέχθηκε να το κάνει αυτό στην Ουάσινγκτον», τονίζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα