Δικηγόρος Μανιαδάκη για υπόθεση Novartis: Από προστατευόμενος μάρτυρας έγινε κατηγορούμενος

18:12 2/1/2019 - Πηγή: Aixmi

«Πώς ένα πρόσωπο που για πάνω από ένα χρόνο έχει την έννομη προστασία του προστατευόμενου μάρτυρα σε μια τόσο μεγάλη υπόθεση, όπως είναι αυτή της Novartis, μέσα σε λίγες ώρες αποκαθηλώνεται από την ιδιότητα του μάρτυρα και υποπίπτει στην ιδιότητα του κατηγορουμένου και μάλιστα με βαρύτατη κατηγορία με εξοντωτική επαπειλούμενη ποινή;» αναρωτήθηκε ο Θεόδωρος Μαντάς, δικηγόρος του Νίκου Μανιαδάκη, ενός από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis,

ο οποίος πλέον κατηγορείται για παθητική δωροδοκία μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.

«Δεν μπορεί και στις δύο περιπτώσεις η εισαγγελία Διαφθοράς να έχει ενεργήσει σωστά» επεσήμανε ο κ. Μαντάς και συμπλήρωσε: «Ή εσφαλμένα τον ενέταξε στην κατάσταση προστατευόμενου μάρτυρα αν και υπήρχαν σε βάρος του στοιχεία επιβαρυντικά ή σωστά τον ενέταξε και εντελώς εσφαλμένα σήμερα τον αποκαθηλώνει και τον καθιστά βασικό κατηγορούμενο. Δεν μπορεί και στις δύο περιπτώσεις να έχουν ενεργήσει σύννομα. Μόνο η Εισαγγελία μπορεί να το απαντήσει».

Πηγή: protothema.gr

The post Δικηγόρος Μανιαδάκη για υπόθεση Novartis: Από προστατευόμενος μάρτυρας έγινε κατηγορούμενος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα