Συνήλθε η κόρη του Σκριπάλ – Τηλεφωνική επικοινωνία με την ξαδέρφη της

12:20 6/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Τηλεφωνική συνομιλία είχε η Γιούλια Σκριπάλ με την ξαδέρφη της Βικτόρια όπως παρουσίασε η εκπομπή «60 λεπτά» του ρωσικού «Ρωσία 1». Η κόρη του Σεργκέι Σκριπάλ λέει στην ξαδέρφη της πως «όλα είναι καλά, όλα αντιμετωπίζονται, όλοι πάμε καλύτερα, όλοι μας είμαστε ζωντανοί».

Ερωτώμενη για την κατάσταση του πατέρα της αναφέρει: «Όλα είναι καλά και αυτή τη στιγμή εκείνος κοιμάται» και προσθέτει: «Η κατάσταση της υγείας μας είναι φυσιολογική, κανένας μας δεν έχει προβλήματα που να μην μπορούν αποκατασταθούν. Σύντομα θα πάρω εξιτήριο».

Η ίδια η Γιούλια Σκριπάλ με ανακοίνωσή της που δόθηκε

στη δημοσιότητα μέσω της βρετανικής αστυνομίας ανέφερε πως η κατάσταση της υγείας της Γιούλια έχει βελτιωθεί και πως είναι σε θέση να τρώει και να πίνει.

«Είμαι βέβαιη πως αντιλαμβάνεσθε ότι το όλο επεισόδιο μού έχει δημιουργήσει κάποια σύγχυση και ελπίζω ότι θα σεβασθείτε την ιδιωτικότητά τη δική μου και της οικογενείας μου κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσής μου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

The post Συνήλθε η κόρη του Σκριπάλ – Τηλεφωνική επικοινωνία με την ξαδέρφη της appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα