Συνελήφθη στενός συνεργάτης του Έντι Ράμα για ναρκο-εμπόριο – Αποστάσεις από τον Αλβανό πρωθυπουργό

13:25 18/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Αναταραχές αντιμετωπίζει το κυβερνητικό στρατόπεδο στην Αλβανία μετά την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στην Ιταλία και τη σύλληψη στενού συνεργάτη του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, καθώς φέρεται να έχει άμεση εμπλοκή με το κύκλωμα.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης του Ράμα και στενός συνεργάτης του Σαμίρ Ταχίρι χειριζόταν πολύ ευαίσθητες κρατικές υποθέσεις, ενώ ήταν και ο εισηγητής στο Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας της προσφυγής ΣΚ-Ράμα κατά παραγγελία

Τούρκων για την ακύρωση της Συμφωνίας Μπακογιάννη – Μπάσα για τις υποθέσεις θαλάσσιων οριοθετήσεων, όπως μεταδίδει το tachydromos.org.

Η ιταλική Αστυνομία συνέλαβε χθες συμμορία Αλβανών που κατηγορούνται για διακίνηση ποσότητας 3.5 τόνων κάνναβης. Μέλος της και εξάδερφος του Ταχίρι από την Αυλώνα, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες του πρώην Πρωθυπουργού Μπερίσα, χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο του εξάδελφου υπουργού στις μετακινήσεις του σε Ελλάδα και Ιταλία. Στις συνδιαλέξεις τηλεφώνων των μελών της συμμορίας που παρακολουθούνταν, προκύπτει συχνά το όνομα του πρώην υπουργού και για συγκεκριμένα ποσά.

Ο Ράμα βλέποντας ότι το σκάνδαλο θα τον συμπαρασύρει και προκειμένου αυτός να παρουσιαστεί άμεμπτος, τηρεί τις αποστάσεις του και έτσι το Top Chanel που τελεί υπό τον έλεγχό του έφερε στη δημοσιότητα σελίδες από τον εισαγγελικό φάκελο των Ιταλών.

Πηγή: tachydromos.org

Keywords
Τυχαία Θέματα