«Ευχάριστη» η συνάντηση της Μπέτυς Μπαζιάνα με την Κάρεν Πενς (ΕΙΚΟΝΕΣ)

13:03 18/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Απλή, κομψή και εντυπωσιακή ήταν η Μπέτυ Μπαζιάνα και κατά τη συνάντησή της με τη σύζυγο του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μάικ Πενς, Κάρεν, την οποία επισκέφθηκε στην κατοικία της.

Η Μελάνια Τραμπ απουσιάζει αυτό το διάστημα από τον Λευκό Οίκο, οπότε τη σύντροφο του Έλληνα πρωθυπουργού υποδέχθηκε η σύζυγος του αντιπροέδρου στο σπίτι τους.

Η οικία του Μάικ Πενς ανήκει στο αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό και παραχωρείται στον εκάστοτε αντιπρόεδρο. Βρίσκεται στον οικισμό του Παρατηρητηρίου του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών

(USNO), στη βορειοδυτική Ουάσινγκτον και χτίστηκε το 1893 με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες στέγασης του επόπτη του Ναυτικού. Ως οικία του αντιπροέδρου λειτουργεί ανελλιπώς από το 1974.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα υπέγραψε στο βιβλίο των επισκεπτών της οικίας. Οι δύο κυρίες είχαν ευχάριστη συζήτηση όπως σημείωσε στο twitter και η κυρία Πενς.

Enjoyable visit with Dr. Betty Baizana during the Official Working Visit of the Prime Minister of the Hellenic Republic to Washington, D.C. pic.twitter.com/0NXaLBNa4n

— Karen Pence (@SecondLady) October 18, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα